5 lucruri pe care trebuie sa le faci pentru casa ta  in prag de toamna!

 

Odata cu luna noiembrie ne gandim deja la iarna si la ajustarile pe care trebuie sa le facem in ceea ce priveste casa, terasa sau gradina. Unele sunt simple, nu implica prezenta unui specialist si nici bani, asa ca este nevoie doar de putin timp si ceva organizare pentru a ne asigura ca sunt facute pana sa vina zapada si sa scada temperaturile foarte mult.

  1. Goleste sistemul de irigatii pentru gradina

Gazonul are nevoie de tot mai putina apa la final de toamna, deci nu uita sa pregatesti sistemul de irigatii pentru sezonul rece. Este necesar sa il golesti prin inchiderea robinetului de alimentare. In caz de inghet veti putea intalni situatii neplacute si risti chiar sa explodeze. Daca intampini probleme, poti anunta reprezentatii de la Avangarde Forest si vei primi ajutor!

 

 

  1. Curata mobila de exterior si adu-o in interior

Mobilierul din lemn lasat afara pe timp de iarna poate suferi 7899modificari si deteriorari din cauza precipitatiilor, a inghetului si dezghetului si a temperaturilor sub 0 grade. Este de preferat sa bai in casa astfel de piese de mobilier, dar nu inainte de a le curata bine de orice depuneri. Sigur ca le poti lasa si afara, dar ar fi indicat sa le acoperi cu ceva.

  1. Verifica sa nu fie zone care pot duce la pierderi de energie termica

Un tur al casei si un mic control in ceea ce priveste sistemul de inchidere al ferestrelor si al usilor spre exterior, este34343434
un mod bun de a preveni ca nu exista spatii pe unde poate iesi caldura. Prin ferestre se pierde pana la un sfert din pierderea totala de energie, fie direct prin geamurile de sticla, fie prin ventilatia produsa de orice bresa intre cadrul ferestrei si perete. Ferestrele cu un singur geam de sticla permit caldurii sa treaca de la sursa mai calda spre cea mai rece. Casele de la Avangarde Forest sunt izolate termic, asa ca nu ai de ce sa te ingrijorezi in ceea ce priveste pierderile de energie termica prin pereti, parchet sau acoperis.

 

  1. Curata pavajul de frunze uscate

Acest lucru nu te face doar un vecin mai bun sau un exemplu pentru copiii tai, dar te ajuta si de viitoare neplaceri.fffff
Frunzele imbibate in apa din cauza fie a ploii, fie a zapezii, pot fi un pericol pentru ca poti aluneca sau pot fi obstacole pentru a circula in voie pe alee. Frunzele stranse pot fi depozitate la zona cu deseuri sau duse in padurea din apropierea Avangarde Forest.

 

  1. Nu uita diverse obiecte pe terasa

Fie ca vorbim de papucii tai preferati, de jucariile celor mici sau de lampioane colorate, ai face bine sa le bagi in casa. Nu este obligatoriu, dar altfel risti sa inghete, sa le strici si sa fii nevoit sa investesti inca o data in astfel de bunuri. Poti folosi acesti bani pentru cadourile de Craciun, mai bine! J

La Avangarde Forest ne pregatim impreuna pentru colinde, pomul de iarna si Mos Craciun!