Complexul rezidential Avangarde Forest scoate la inchiriere o vila cu un interior in stilul loft industrial!

Asa cum deja stiu clientii nostrii, unul dintre marile avantaje achizitionarii unei vile in complexul Avangarde Forest este posibilitatea de a-si personaliza vila in stilul propriu. Asa este si de data asta – va prezentam o vila deosebita cu o interpretarea interesanta a stilului urban.

Atunci cand veti intra in vila veti vedea: peretii din caramida invechita, scara interioara din lemn masiv, podea combinata in stil patchwork, balustrade din sticle de vin si inca multe alte detalii interesante si inedite care va vor starni curiozitate.

vila-13-14

Designerul nostru a avut o idee interesanta – sa transforme o casa standard intr-o locuinta ergonomica, tinereasca, in stil urban – dar fara o abundenta de piese industriale. O atentie deosebita a fost acordata planificarii: parterul are geamuri doar pe fata si pe spate – asa a aparut o bucatarie deschisa unita cu livingul printr-un perete de bar.

La etajul 1 sunt 2 dormitoare, 2 bai si un dressing. Baile au obiecte sanitare deosebite, precum cada pe picioare sau cabina de dus walk-in cu dusul incastrat in perete.

vila-13-10

La etajul 2 se afla punctul culminant al casei – dormitor matrimonial format din doua nivele si cu o baie cu pereti transparenti. Al doilea nivel este construit din lemn – este un locusor foarte intim, perfect pentru relaxare cu o carte sau pentru a privi rasaritul – geamurile se extind pe toata suprafata a peretelui. Nu va mai spunem ca tot aici exista si un semineu adevarat!

vila-13-4

Pe toata casa scarii si in living peretii sunt imbracati in caramida, restul peretilor – tencuieli brute si beton aparent. Tavane, asa cum cere stilul industrial, au ramas din beton. In zona dormitoarelor a fost pus parchet, iar in bucatarie, living si hol – placi de gresie (in vilele din Avangarde Forest incalzire se face prin pardoseala). Aceste placi sunt puse ca un fel de „covoare” care au fost formate din diferite colectii ale producatorilor de gresie din Spania si Italia.

Vila dispune de o gradina proprie si 2 locuri de parcara in fata.

vila-13-11

V-am facut curiosi? Va invitam sa pasiti in atmosfera loftului si sa descoperiti o vila superba made by Avangarde Forest!

vila-13-2