Custom made villas by Avangarde Forest

Noua ne plac provocarile! Si in acest articol va vom povesti despre o noua etapa in viata lui Avangarde Forest: Cartierul rezidential Avangarde Forest 7!

C1_bucatarie

Acest complex cuprinde 15 vile noi cu interpretari interesante ale stilurilor arhitecturale celebre. Fiecare casa are designul ei unic dezvoltat de arhitecti renumiti.

Regimul de inaltime a locuintelor este de P + 2 etaje + etaj Loft.

Suprafetele construite sunt cuprinse intre 180 si 250 mp, teren total avand intre 218 si 475 mp.

Toate materialele de finisaje exterioare si interioare sunt alese din gama de lux. Iata cateva detalii: tigla ceramica Creaton, incalzire in pardoseala, geam tripan cu 6 camere, izolatie cu polisteren de 10 cm EPS 70 la exterior si vata minerala cu gips carton dublu placat la intrerior.

C2_livingul

Parterul caselor este compus din bucatarie, living, grup sanitar, spatiu de depozitare, terasa. Inca de la intrare va intampina calitatea superioara a finisajelor – ceramica din Spania si Italia, scara interioara placata cu lemn masiv de stejar, parchetul triplustratificat.

La etajul 1 sunt 2 dormitoare, 2 bai si un dressing. Baile au obiecte sanitare deosebite de la producatorul Jacuzzi si baterii de la Grohe.

C3_dormitorul

La etajul 2 se afla punctul culminant al casei – dormitor matrimonial format din doua nivele si cu o baie cu pereti transparenti. Al doilea nivel este construit din lemn – este un loc perfect pentru relaxare cu o carte sau pentru a privi rasaritul – geamurile se extind pe toata suprafata a peretelui.

C6_mansarda

Vila dispune de o gradina proprie si 2 locuri de parcare in fata casei.

Un alt punct atractiv al complexului atat pentru adulti cat si pentru copii – este existenta parcului si a piscinei private! De asemenea o gradinita si un afterschool vin in ajutorul parintilor si copiilor.

Preturile vilelor pornesc de la 200,000 euro fara TVA.

V-am facut curiosi? Va invitam sa descoperiti atmosfera ansamblului nostru si sa vizitati vile superbe made by Avangarde Forest!