Misiune si valori

Arhitectura

Arhitectii Avangarde Forest au o vasta experienta in proiectarea si constructia de cartiere locative, reusind sa realizeze proiecte inovatoare si sa se autodepaseasca de la un ansamblu la altul. Misiunea intregii echipe este aceea de a proiecta locuinte rentabile si durabile, care sa corespunda pe deplin nevoilor viitorilor proprietari.

Interior

Designul interior al vilelor Avangarde Forest reprezinta rezultatul a peste 10 de ani de experienta a echipei, creativitate si atenta indrumare a tehnicienilor. In decursul proiectelor finalizate, scopul principal a fost acela de a realiza interioare inovatoare, utilizand materiale de calitate superioara.

Managementul constructiilor

Suntem atenti in supravegherea independenta a unui proiect in timpul constructiei. Si, pentru a livra proiecte de succes, stim ca este esentiala respectarea programului, a bugetului si mai ales a calitatii executiilor.

Calitatea Avangarde

Toate casele din ansamblurile Avangarde au fost construite la cele mai inalte standarde de siguranta, conform bazelor, legilor si standardelor normative in vigoare. Calitatea lucrarilor de constructii a reprezentat una dintre prioritatile Avangarde Forest.

Interioarele si exterioarele vilelor au fost realizate acordand deosebita atentie detaliior, unicul scop fiind acela de a maximiza functionalitatea si de a crea spatii inovatoare. Materialele utilizate si finisajele premium sunt elementele care sporesc calitatea executiei, atuul principal al ansamblurilor Avangarde Forest.

Despre dezvoltator

Avangarde Forest a fost creat acordand atentie sporita raportului calitate-pret.

Cu o indelunga experienta in domeniul ansamblurilor rezidentiale (peste 200 de vile finalizate pana in 2019), Avangarde Forest este dedicat designului si constructiei de locuinte la cele mai inalte standarde. Abordarea pe orizontala a dezvoltarii are ca rezultat proiectarea unor case care pun accent pe siguranta, confort si un trai modern in nordul capitalei.

Povestea Avangarde Forest a inceput in anul 2012 cu primul modul de vile realizat pe un teren in zona padurii Boldu Cretuleasca, pe strada Tuberozelor din orasul Voluntari. De aici si pana la dezvoltarea unui proiect cu traditie, a fost doar un singur pas.
Bucurandu-se de real succes in randul famiilor iubitoare de a locui la casa, in 2019 Avangarde Forest a ajuns la cartierul cu numarul 7, pentru a contribui la fericirea unor noi familii.